Returnări Produse

In cazul in care un produs a fost comandat sau livrat gresit (model, marime sau culoare gresita) sau s-a deteriorat ca urmare a transportului, acesta poate fi returnat sau schimbat doar in ambalajul original sigilat si prin completarea in intregime a formularului de mai jos. In termen de maxim 3 zile lucratoare veti fi contactat de un reprezentant echiloti.ro care va va oferi un raspuns cu privire la returnarea/schimbarea produselor.

ATENTIE! Din motive de igiena, piesele de lenjerie intima (chiloti, boxeri, slipi, costume de baie, maiouri, tricouri, sosete sau ciorapi) nu pot fi returnate sau schimbate daca ambalajul original a fost desigilat.

echiloti.ro este unica platforma online care ofera exclusiv lenjerie intima pentru barbati adevarati.

Produsele oferite de echiloti.ro sunt produse de marca, originale, care imbina design-ul modern, confortul, inspiratia culorilor si materialele de calitate superioara cu seductia si forta masculina.

LENJERIA INTIMA PENTRU BARBATI NU MAI ESTE DOAR UN ACCESORIU NECESAR, EA DEVINE UN CREZ, UN SIMBOL, O TRAIRE CARE CONFERA BARBATULUI INCREDERE, STIL SI FARMEC PERSONAL. FEMEILE IUBESC BARBATII ADEVARATI!

Echipa echiloti.ro

Informaţii despre comandă