Cum Comand?

Este foarte simplu sa comanzi online Lenjeria Intima pentru Barbati Adevarati.

Selecteaza produsul dorit din Lista de Produse sau din Lista de Branduri si da click pe imagine pentru a ajunge la Descrierea Produsului.

De asemenea, poti adauga produsul direct in cosul de cumparaturi, in wishlist sau in lista de comparatie.

In Pagina de Produs poti vizualiza toate caracteristicile produsului, precum si informatii despre pret, disponibilitate si opinii ale altor clienti care au cumparat produsul respectiv.

Pentru adaugarea produsului in Cosul de Cumparaturi parcurge urmatorii pasi:
• Alege culoarea – selectează unul dintre patratelele de culoare disponibile
• Alege marimea – poti consulta Ghidul de Marimi pentru a fi sigur care este marimea corespunzatoare.
• Alege cantitatea.

Adauga produsul in cos apasand butonul „Adauga in cos”.

Repeta aceeasi pasi pentru toate produsele dorite.

Dupa adaugarea produsului / produselor in cos, poti vizualiza cosul apasand butonul „Cosul meu”, sus, in partea dreapta a paginii sau accesand butonul „Contul meu”. Ti se va deschide o mica fereastra cu sumarul cumparaturilor tale.

Prin accesarea link-ului „Vezi cosul” poti vizualiza toate detaliile legate de produsele selectate spre cumparare, poti utiliza un „Cupon de Discount” sau un „Voucher Cadou” sau poti estima „Taxele si Costul Livrarii”. De asemenea, poti schimba cantitatea sau sterge produsele pe care nu mai doresti sa le achizitionezi.

Pentru finalizarea comenzii apasa butonul „Finalizeaza comanda”. Daca doresti sa-ti continui cumparaturile, apasa butonul „Continua Cumparaturile”.

Daca esti client nou, ai doua optiuni: fie iti creezi un cont pe www.echiloti.ro, fie finalizezi comanda ca vizitator.

Daca ai deja un cont pe www.echiloti.ro, trebuie sa introduci adresa de email si parola.

Pentru finalizarea comenzii trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:
Adresa de facturare – Introdu informatiile solicitate in campurile aferente (vei putea trece la pasul urmator doar daca ai completat toate campurile obligatorii).
Adresa de livrare – Introdu informatiile solicitate in campurile aferente (vei putea trece la pasul urmator doar daca ai completat toate campurile obligatorii).
Metoda de livrare – Ai posibilitatea sa iti alegi metoda preferata de transport in functie de cost si timp de livrare.
Metoda de plata – Alege metoda preferata de plata. Mai multe informatii despre optiunile disponibile gasesti la aceasta pagina.
Revizuirea comenzii – Aici vei gasi sumarul comenzii, subtotalul valorii produselor comandate, valoarea taxei de transport, precum si totalul facturii.

Comanda este plasata apasand pe butonul „Confirma comanda”. Dupa plasarea comenzii vei primi un email de confirmare, care contine numarul comenzii si alte informatii utile.

Pentru a comanda ai 3 posibilitati:

Autentifica-te in contul tau

Autentifica-te in contul tau (daca nu esti deja autentificat) accesand butonul „Contul meu”, sub-meniul „Autentifica-te”.

Creeaza-ti un cont

Creeaza-ti un contul si bucura-te de avantaje! Ai posibilitatea sa-ti creezi un cont si accesand butonul „Contul meu”, sub-meniul „Inregistreaza-te”.

Comanda ca vizitator

Ai posibilitatea sa finalizezi comanda si fara a avea un cont pe www.echiloti.ro.