Cum Plătesc?

PLATA IN NUMERAR PRIN RAMBURS

Plata se face in lei, integral, la livrarea produselor, catre agentul firmei de curierat care efectueaza livrarea.

Plata prin ramburs nu presupune achitarea unor taxe suplimentare fata de cele mentionate la momentul finalizarii comenzii.

PLATA PRIN TRANSFER BANCAR SAU PRIN DEPUNERE IN CONT

Plata se realizeaza prin transfer bancar sau depunere in cont pe baza facturii proforma transmise la confirmarea comenzii. Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul nostru a sumei aferente. Depunerea in cont se poate realiza doar la Banca Transilvania.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe dispozitia de plata/de depunere sa fie mentionat numarul facturii proforma.

PLATA ONLINE CU CARDUL

Plata se realizezaza in conditii de siguranta deplina, fara a se percepe niciun fel de comision.

Pentru finalizarea corecta a tranzacţiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastră (in functie de tipul de card, acestea pot lipsi).

PLATA ONLINE CU CARDUL – SISTEM 3D SECURE

Alegerea metodei de plata 3D Secure Card Payment presupune plata utilizand un card emis de MasterCard/Visa, inrolat in sistemul 3D Secure. Va rugam sa va asigurati ca aveti cardul inrolat in sistemul 3D Secure.

In cazul in care cardul dumneavoastra nu este inrolat in sistemul 3D Secure, dar banca emitenta este inrolata in sistemul 3D Secure, puteti efectua tranzactia, dar va sugeram ca ulterior sa va contactati banca pentru a va inrola cardul in sistemul 3D Secure. Daca banca emitenta a cardului dumneavoastra nu este inrolata in sistemul 3D Secure, singurele carduri acceptate sunt cele care au codul CVV2/CVC2 valid (Visa sau MasterCard).

Daca nu aveti siguranta ca puteti finaliza tranzactia utilizand cardul, va recomandam alegerea metodei de plata prin ramburs (care presupune achitarea contravalorii comenzii la momentul receptionarii acesteia de la curier) sau metoda de plata prin transfer bancar/depunere in cont.

Daca doriti sa va inrolati cardul in sistemul 3D Secure va rugam sa va contactati banca emitenta. Puteti afla mai multe despre sistemul 3D Secure aici.

Cand finalizati comanda veti fi redirectionat automat catre pagina securizata de plata 3D Secure/Romcard.

La plata cu cardul, informatiile cardului necesare platii online sunt introduse pe pagina securizata a procesatorului de plati, in conditii de maxima siguranta. Aceste informatii sunt transmise criptat, nefiind expuse niciodata unei alte persoane. Serverele procesatorului de plati sunt scanate zilnic impotriva vulnerabilitatilor.